internet media
 
Preduzeća i ustanove

ico ADRESA

Mirka Skovrana 2
2600 Pančevo
Tel: 013 / 343 – 866
Tel/faks: 013 / 345 – 621

Spisak ustanova i preduzeca

D.O.O.'' MINEL – PREHRAMBENA OPREMA“

Spisak ustanova i preduzeca

KVALITET KOJI PREPOZNAJETE

Više od 4 decenije uspešnog poslovanja „Minel - prehrambena oprema“ opravdava epitet koji ovo renomirano preduzeće nosi i koji određje njegovu vodeću poziciju na tržištu naše zemlje. Zato ga sa pravom možemo nazvati LIDER u oblasti proizvodnje opreme za prehrambenu industriju – prvenstveno pekarsku i klaničnu.

U ovoj veoma „osetljivoj“ delatnosti u kojoj se stvara oprema za prehrambenu industriju i koja u krajnjem ishodu služi zadovoljavanju jedne od osnovnih ljudskih potreba, „Minel – prehrambena oprema“ veliku pažnju posvećuje stalnom usavršavanju i unapređenju tehnološkog procesa što kao rezultat ima kvalitetne i pouzdane proizvode.

Pojedinačna oprema i kompletni objekti za gotovo sve tehnologije u industrijskoj proizvodnji hrane, osnova su ponude ovog preduzeća u okviru koje se izdvaja program za pekare (specijalizovane mašine za obradu testa, automatske tunelske peći, komore za završnu fermentaciju, automatske linije za pecivo...) kao i programi za konditorsku, klaničnu i srodne industrije.

Uz kontinuiranu saradnju sa institutima i iniverzitetima, „Minel – prehrambena oprema“ tržištu nudi i projektovanje, transfer tehnologije, proizvodnju i montažu sopstvene i inostrane opreme, kao i puštanje linija u rad sa profesionalnom obukom kadrova. Činjenica da su JEDINI proizvođač tunelskih linija za velike kapacitete u našoj zemlji i da nema grada u kojima njihova oprema nije našla primenu, samo podstiče dosadašnje opredeljenje „Minel – prehrambena oprema“ - da kvalitet i pouzdanost njihovih proizvoda ostane obeležje po kome se prepoznavaju i van granica Srbije. 

 

ico MENADŽMENT

SLOBODAN JOVANOVIĆ
mašinski inženjer
direktor

Rođen 1951. god. u Banatskim Karlovcima, od oca Miloša i majke Drage. Do 1990. god. bio zaposlenu u PIK “Tamiš“ kao direktor jednog od OUR-a a potom kao generalni direktor “Minel – prehrambena oprema”

[nazad]