internet media
 
Preduzeća i ustanove

ico ADRESA

Knićaninova 103, 2600 Pančevo
Tel/faks: 013 370 211
Mob. tel: 064 180 78 70
www.danijela-commerce.com
E-mail:
prodaja@danijela-comerce.com

Spisak ustanova i preduzeca

„DANIJELA commerce“

Spisak ustanova i preduzeca

ČUVARI LEPOTE

Za ovu uspešnu porodičnu firmu nećemo pogrešiti kada kažemo da je ostvarila i u delo sprovela „američki san“ u našem Banatu. Od skromnog ali ambicioznog početka 1994. godine, ova KUĆA LEPIH STVARI izrasla je u respektrabilnog trgovca i snabdevača kozmetikom i kozmetičkim proizvodima kako pančevačkog tržišta, tako i tržišta na celoj teritoriji Srbije o čemu svedoči razgranata i efikasna distributivna mreža.

Posao koji „DANIJELA COMMERCE“ u ovoj formi uspešno obavlja od 2002. god. je izuzetno zahtevan, jer od kvaliteta i izbora PARFEMA, FARBE ZA KOSU, KREMA ZA LICE I TELO, MASKARA, RUŽEVA i ostalih proizvoda, zavisi i ostvarenje cilja kome svi mi, pa i kupci i saradnici „DANIJELA COMMERCE“ a teže - da budu lepi i privlačni svome okruženju.

Zbog toga ova „KUĆA LEPIH STVARI“ pažljivo bira poslovne partnere kojima će pokloniti svoje poverenje. U tom izboru do sada nije pogrešila jer je eksluzivni uvoznik poznatih balkanskih proizvođača kozmetike kao što su „SOLVEX“ (Bugarska), „ERKUL KOZMETIKS“ (Turska) i mnogi drugih.

Serije osvedočeno kvalitetnih i lepih proizvoda kao što su „GOLDEN ROSE“ i „ELEA“ i njihova zastupljenost među izbirljivim potrošačima pokazatelji su da „DANIJELA COMMERCE“ ume da izabere i ponudi tržištu ono što će najviše odgovarati potrebama i željama kupaca u ovoj izuzetno osetljivoj oblasti trgovine.

„DANIJELA COMMERCE“ uglavnom posluje sa malim i srednjim partnerima a iskustvo koje je stekla u ovih 12 godina unapređuje se i stvorenim uslovima za razvoj veleprodaje čime će omogućiti da njene usluge budu dostupne još širem krugu potrošača.

Misiju čuvanja i unapređenja lepote menaxment i zaposleni ove firme obavljaju sa ponosom i zadovoljstvom i pružaju sve od sebe da tu lepotu podele sa vama!

JER ONI SU ČUVARI LEPOTE!

 

ico MENADŽMENT

DIJANA ATANASOVA
Vlasnik

Dijana Atanasova, rođena 20.06. 1960 u Vidinu, Bugarska.
Kulturno prosvetni radnik, u privatnom biznisu od 1994 god. da bi 2002. godine osnovala firmu „Danijela commerce“. Udata za Plamena Babačkova sa kojim ima dvoje dece, Svetomira i Manuelu.

[nazad]