internet media
 
Preduzeća i ustanove

ico ADRESA


Ul. Braće Jovanović 61, Pančevo
Tel: 013 / 516 – 823,
Mob: 063 / 77 21 305,
063 / 82 909 98

Spisak ustanova i preduzeca

STR “MILANNO”
Salon bele tehnike i tehnike

Spisak ustanova i preduzeca

“MILANNO” ČINI ŽIVOT LEPŠIM

Da dostignete standard života kakav želite i svoj životni ili poslovni prostor opremite tehničkim uređajima koji će zadovoljiti kako estetske tako i funkcionalne kriterijume, od 2002 god. brine se uspešna porodična firma “MILANNO”.

LJubazno, poslovno i stručno osoblje sa bogatim iskustvom u prodaji tehnike i bele tehnike preporučiće vam i pomoći pri odabiru uređaja najpoznatijih svetskih proizvođača: Bosch, NJhirpool, Ariston, Electrolux, Zanussi...

Bogatu ponudu “MILANNO” salona između ostalog čine celokupna ugradna tehnika kao i veš mašine, mašine za sušenje veša, klima uređaji,telefoni,šporeti, frižideri, zamrzivači, mašine za pranje suđa, televizori, dvd kućni bioskopi, zvučnici, radio kasetofoni i audio program za kola.

Poseban program “MILANNO” salona prilagođen finansijskim mogućnostima širokog kruga potrošača čini i nova roba sa malim oštećenjima čiji se kvalitet i ispravnost ne dovodi u pitanje a garancija za ispravnost proizvoda zaštitiće vaše interese u potpunosti, na obostrano zadovoljstvo.

Kupovina robe na odloženo plaćanje, krediti do 1 godine, plaćanje svim vrstama kartica deo je poslovne politike “ MILANNO salona koja ima za cilj da što većem broju Pančevaca život učini lepšim,lakšim i sadržajnijim.

Salon tehnike i bele tehnike “MILANNO” nalazi se u samom centru grada, na uglu ulica Braće Jovanović i Svetog Save. Posetite ga, sigurno ćete pronaći kvalitetan i lep proizvod koji odgovara vašim potrebama. Jer: “Milanno čini život lepšim”!

 

 

 

ico MENADŽMENT

MIRJANA NOGULOVIĆ
Vlasnik

Mirjana Nogulović, rođ. 1951. god. u Tivtu. Dug period radila kao viša medicinska sestra a od 2002 god. pokreće privatan biznis sa sinom Milanom.

Menadžer: Milan Nogulović,
rođen 1974. god., mašinski tehničar, oženjen.

[nazad]