internet media
 
Preduzeća i ustanove

ico ADRESA

Prvomajska 43
26000 Pančevo
Tel: 013 / 312 – 323
Tel/faks: 013 / 333 – 522

Spisak ustanova i preduzeca

MAKS PETROL

Spisak ustanova i preduzeca

KAD POŽELITE MAKSIMUM

U Prvomajskoj ulici, na jednoj od frekventijih pančevačkih saobraćajnica, smestila se benzinska stanica MAKS PETROL – vozačka oaza usred gradske vreve, saobraćajne gužve i brzog ritma života koje nameće savremeno doba.

Trgovina na malo naftom i naftnim derivatima je delatnost ovog preduzeća, no svojim klijentima MAKS PETROL pruža mnogo više - neophodne trenutke predaha i profesionalne, efikasne i brze usluge 15 stalno zaposlenih koji znaju da cene vaše vreme i vaš novac.

Šest točećih mesta snabdevenih svim vrstama goriva i tzv. “brzo” tj. mašinsko pranje u tunelu koje je jedino te vrste u Pančevu, osiguravaju vam maksimalnu uštedu vremena i ujedno maksimalni stepen brige za spoljni izgled vašeg automobila.
Neophodne administrativne obaveze registracije i osiguranja vozila u najkraćem mogućem roku možete izvršiti u MAKS PETROLU kome takođe sa punim poverenjem možete poveriti i tehnički pregled kao i centriranje trapa svih vozila putničkog i lakog teretnog saobraćaja.

Da briga o sigurnosti i ispravnosti vašeg vozila bude potpuna, postaraće se najsavremenija kompjuterska auto dijagnostika kojoj ne može promaći nijedan eventualni kvar čime se efikasnost ove auto kuće podiže na najviši nivo.

U prodavnici mešovite robe pronaći ćete “grickalice”, pivo i bezalkoholna pića koje će vaše putovanje učiniti lakšim i lepšim a veliki izbor ulja, maziva i autokozmetike učiniće vašeg četverotočkaša ugodnim i prijatnim prevoznim sredstvom
Poželite maksimum, posetite MAKS PETROL, vaš automobil će vam biti zahvalan!

 

 

 

ico MENADŽMENT

DRAGAN BRKIĆ
Vlasnik i direktor

Vlasnik i direktor: Dragan Brkić. Rođen 05. Oktobra 1972 od oca Žikice i majke Danica. U vodama privatnog biznisa od 1992. godine. Oženjen, otac dvoje dece

[nazad]