internet media
 
Preduzeća i ustanove

ico ADRESA

26000 PANČEVO
Stevana Šupljikca 88
Tel/faks: 013 510 004

Spisak ustanova i preduzeca

AD “AMC ZVEZDA”

Spisak ustanova i preduzeca

PRONAŠLI STE SVOJU SREĆNU ZVEZDU

Ambicioznom i istrajnom poslovnom politikom rukovodstva ovog akcionarskog društva, “AMC ZVEZDA” je za samo nekoliko godina, od već “umornog” društvenog preduzeća izrasla u savremeno, tehnički i kadrovski potpuno oprem-ljeno privatno društvo novog profila sposobno da odgovori svim zahtevima modernog poslovanja u oblasti usluga i saobraćaja.

Nove tendencije poslovanja, bazirane na kvalitetu i pristupačnim cenama usluga učvrstile su poverenje Pančevaca i putnika namernika u “AMC ZVEZDU”. U impozan-tnom poslovnom prostoru smestila se GASNA PUMPA, PERIONICA automobila kao i adekvatno uređen prodajni i servisni prostor za sva vozila iz programa “LADA” kao i za vozila ostalih proizvođača. Pored tehničkog pregleda i osiguranja putničkih i teretnih vozila, “AMC ZVEZDA” u ponudi ima i TEHNIČKI PREGLED svih vrsta motornih vozila i motorcikala što je čini jedinstvenom, ne samo u Pančevu.

U Stevana Šupljkca 88, izolovano od gradske vreve i gužve nalazi se i RESTORAN DOMAĆE KUHINJE sa prelepom baštom, u čijoj intimnoj atmosferi možete uživati u ukusnim i obilnim “kulinarskim čarolijama” domaće i internacionalne kuhinje. Hladna i topla predjela, “domaćinske” čorbe i supe, gotova jela i jela sa roštilja, pečenja i veliki izbor morske i rečne ribe, preporuka su da priuštite sebi vrhunski gastronomski doživljaj ili da proslavu i obeležavanje svojih važnih trenutaka organizujete u ovom restoranu.

Kapacitet restorana od 130 mesta i bašte od 100 mesta stoji vam na raspolaganju svakog radnog dana, a zvuci tamburaškog orkestra pozivaju vas da se u dobrom društvu prepustite čarima zvezdane prašine i da iz srca možda i zapevate:

“HEJ BOEMI STAROG KOVA GARDO,
ŠTO STE SREĆU NA DNU ČAŠE SKRILI,
NOĆAS ĆU VAM NAZDRAVITI RADO
VINO PILI I SREĆNI MI BILI”.....
Samo Vaša Zvezda.

 

ico MENADŽMENT

MIROLJUB PRIJOVIĆ
Direktor

[nazad]