internet media
 
Preduzeća i ustanove

ico ADRESA

Pančevo,
Novoseljanski put 125
Tel: 013 / 513 – 110, 516 - 960
Tel.faks: 013 / 519 – 753
Mob: 063 / 848 – 76 03

Spisak ustanova i preduzeca

STOVARIŠTE GRAĐEVINSKOG MATERIJALA
“SNEŽANA LJUJIĆ” DOO

Spisak ustanova i preduzeca

DA GRADITE I ZARADITE!

Za nepune dve godine postojanja, stovarište “Snežana LJujić” postalo je nezaobilazno mesto za sve vredne graditelje koji najbolje znaju da procene koliko vredi “nečijih ruku delo”.

Upravo zahvaljujući iskusnom i stručnom oku kupaca, ovo stovarište i gradi svoju poziciju na Pančevačkom tržištu građevinskog materijala kome nudi kvalitetne i postojane proizvode neophodne za izgradnju objekata koji će nadživeti svoje stvaraoce i biti jedan trag u vremenu i svedok ljudskog pregalaštva i stvaralašva.

Uz stručne i dobronamerne savete Stovarište “Snežana LJujić” doo spremno je u svakom trenutku da vam ponudi svoje usluge, koje čine:
- proizvodnja i prodaja betonskih blokova i ivičnjaka za puteve
- prodaja građevinskog grubog i izolacionog materijala
- proizvodnja i prodaja fert gredica
- prodaja svih vrsta crepova, opeka i cementa

Zaposleni u ovoj porodičnoj firmi, na čelu sa gospodinom Milivojem LJujićem, nesebično vam nude svoje iskustvo, trud i zalaganje i pozivaju na poslovnu saradnju koja će rezultirati izgradnjom pouzdanih i funkcionalnih građevinskih objekata, na radost kako njihovih graditelja tako i samih radnika stovarišta “Snežana LJujić”.

DA GRADITE I ZARADITE! STOVARIŠTE “SNEŽANA LJUJIĆ”

 

 

 

 

 

ico MENADŽMENT

MILIVOJE LJUJIĆ
Direktor

Rođen 10.10.1959. god. od oca Filimana i majke Dobrinke
Prvo zaposlenje pronalazi 1977 god. u preduzeću “UTVA VOZILA”, 1978. god. prelazi u “PETROOPREMU’ a 2003 osniva sopstvenu privatnu firmu.

[nazad]