internet media
 
Preduzeća i ustanove

ico ADRESA

Kopaonička 19, Pančevo
Tel: + 381 13 371 977, 371 978
Faks: + 381 13 371 979
Mob. tel: 063 / 351 – 861
E-mail: gaspetrol@panet.co.yu

Spisak ustanova i preduzeca

“GASPETROL” D.o.o.

Spisak ustanova i preduzeca

ROĐEN DA POBEĐUJE

Delatnost ovog preduzeća koje od 1990. god. neprekidno radi kao privatno preduzeće za trgovinu i usluge određena je zahtevima savremenog tržišnog poslovanja i kretanjima “nemilosrdnih” zakona ponude i potražnje koji važe na svetskom i domaćem tržištu “crnog zlata”-tog prirodno deficitarnog energenta. Veleprodaja nafte i naftnih derivata, osnovna je delatnost “GASPETROL-a” koja određuje i značajno mesto koje “GASPETROL” zauzima u privredi Pančeva i republike.

Ta delatnost sama po sebi iziskuje moderan način upravljanja i izvršavanja odluka menaxmenta, naročito ako se uzme u obzir činjenica da “GASPETROL” snabdeva naftom i naftnim derivatima velike poljoprivredne i privredne sisteme, transportna preduzeća, konzularna i diplomatska predstavništva, a ni potrebe fizičkih lica za gorivom za grejanje, nisu zanemarene od stane ove uspešne firme.

Moderno poslovanje zahteva specijalizaciju ali i širenje spektra delatnosti kako bi se “pokrio” što veći deo tržišta i time obezbedila vodeća pozicija u tržišnoj utakmici. Zbog toga “GASPETROL” u svom sastavu ima stovarište građevinskog materijala, nekoliko vlastitih i zakupljenih benzinskih pumpi, maloprodaju i veleprodaju rezervnih delova za teretna motorna vozila, ugostiteljske objekte kao i poljoprivredno dobro sa oko 1.300 hektara obradivog zemljišta.

Najbolje je pobediti bez borbe, kaže mudrost stara vekovima, no ako si prinuđen na borbu, najpre sebe učini nepobedivim pa onda traži ranjiva mesta protivnika.

GASPETROL za ovih 16 godina postojanja povlači sve dozvoljene poteze da se u borbi za tržište učini nepobedivim.

To je ono što izaziva poštovanje i čini velikim njegovo ime!

 

 

[nazad]