internet media
 
Preduzeća i ustanove

ico ADRESA

Toze Markovića bb
Tel: 013 / 341 – 699
Faks: 013 / 347 – 259
E-mail: aries@panet.co.yu

Spisak ustanova i preduzeca

„ARIES LEATHER” AD PANČEVO
Preduzeće za preradu kože,
proizvodnju krznene odeće i kožne galanterije

Spisak ustanova i preduzeca

KOŽA U KOJOJ SE NAJBOLJE OSEĆATE

Modna industrija je jedan od segmenata savremenog poslovnog života u kome važe posebna pravila.Ta pravila diktirana su prvenstveno estetskim i “trendi” zahtevima koje su izbirljivi potrošači podigli do nivoa “modnog ultimatuma” koji mora biti realizovan i rezultirati ličnim zadovolj-stvom potrošača, krajnjim ciljem svakog proizvođača odeće.

U “ARIES LEATHER Factory” ta pravila se strogo poštuju, ali ono što ovo akcionarsko društvo razlikuje od ostalih jeste činjenica da ono samo kreira i sopstvena pravila koja kroz dokazani kvalitet proizvoda nameće tržištu. Ideja vodilja “ARIES -a” jeste proizvodnja moderne, udobne i lepe kožne i krznene garderobe, kreirane po zamisli uskog sloja talentom privilegovanih kraeatora ali po cenama dostupnim širokom sloju kupaca.

Preteča ove savremene modne fabrike bila je “Krznara”, nastala daleke 1953. god., da bi period od 2003. god., kada je izvršena privatizacija rezultirao efikasnim spojem privatnog preduzetništva i poluvekovne proizvodne tradicije ovog preduzeća. Danas je “ARIES LEATHER ” AD jedan od lokalnih i regionalnih lideara u oblasti prerade kože i proizvodnje krznene i kožne galanterije sa raspoloživim godišnjim kapacitetom proizvodnje cca 120 000 m2 nape (gotove kože) ili cca 200 000 kom. sirove kože u preradi i oko 10 000 komada artikala gotovih proizvoda u konfekciji.

I zato, dozvolite sebi osećaj neponovljivosti! “ARIES LEATHER factory” ga stvara za vas!

 

 

 

 

 

ico MENADŽMENT

ACA BABIĆ
Dipl ecc
Većinski vlasnik

Rođen je 1953. godine u Mošarinu u Bačkoj od oca LJubomira i majke Anđelke. Diplomirao na Ekonomskom fakultetu u Novom Sadu. Deset godina radio u preduzeću “Pobeda” N. Sad od pripravnika do komercijalnog direktora. U Beču registro-vao privatnu firmu za spoljnu trgovinu, da bi 2003. godine postao većinski vlasnik sa 70% kapitala tadašnje Krznare Pančevo. Otac dvoje dece.


MILOVAN MIHIĆ
dipl.inž.tehnologije.
Direktor

rođen 1942. godine u Dabrici, opština Stolac. Dugo godina radio u preduzeću “Matros” Sremska Mitrovica, “Toza” Zrenjanin kao tehnički direktor a od 1.5.2006. godine obavlja funkciju direktora “Aries -a”. Oženjen, otac jednog sina.

[nazad]