internet media
 
Preduzeća i ustanove

ico ADRESA


Pančevo
Miloša Obrenovića 39
Tel:
013 / 318 – 400
Faks: 013 / 323 – 967

Spisak ustanova i preduzeca

AD “PEKARSKA INDUSTRIJA”

Spisak ustanova i preduzeca

JUTRO POČINJE SA NAMA

AD “Pekarska industija“ Pančevo proizvodi hleb, peciva i ostale pekarske proizvode, na radost Pančevaca i ostalih vernih potrošača koji umeju da prepoznaju kvalitet i uživaju u njemu.

Pekarstvo u Pančevu ima viševekovnu tradiciju čiji je baštinik “Pekarska industrija” koja koristi iskustvo predaka i prilagođava ga duhu savremenog života.

Nastala na temeljima pekarske zadruge osnovane 1946. godine, kontinuiranim i stabilnim razvojem postala je članica sistema INVEJ – holdinga vodećih srpskih preduzeća.

U bogatom asortimanu ovog južnobanatskog regionalnog lidera, sa sve značajnijim učešćem i na najzahtevnijem- beogradskom tržištu nalaze se industrijski hlebovi - “Sava”, “Avala”, “Pančevački lebac” kao i specijalne vrste hleba sa različitim vrstama brašna i zrnevlja, namenske vrste hleba – bela i crna peciva, smrznuto pecivo vrhunskog kvaliteta, oblande, prezle i ostali pekarski proizvodi.

Pekara je u procesu stalne modernizacije sa ambicioznim ali realnim planovima ulaganja u nove proizvodne tehnologije i prihvatanje savremenih poslovnih modela koji će zasigurno rezultirati unapređenjem tržišne pozicije i još uspešnijem zadovoljavanju potreba potrošača i saradnika.

 

 

 

 

 

 

 

[nazad]