internet media
 
Preduzeća i ustanove

ico ADRESA

Jabučki put bb, Pančevo
Tel: +381 13 306 – 500,306-511
Faks: + 381 13 306-525
E-mail: almex@almex.rs
www.almex.rs

Spisak ustanova i preduzeca

ALMEX

Spisak ustanova i preduzeca

GOSPODARI BANATSKIH POLJA

Banatska ravnica i njena plodna zemlja od pamtiveka nude svoja bogatstva vrednim ljudima spremnim da ulažu u sebe i u nju i da iz dana u dan osavremenjuju i oplemenjuju način njene obrade i eksploatacije. U ostvarenju tog zahtevnog zadatka od 1992. godine pomaže im “ALMEX” - stabilna i prosperitetna porodična firma koja je za 15 godina postojanja i odgovornog rada s pravom izrasla u LIDERA NA TRŽIŠTU POLJOPRIVREDNE MEHANIZACIJE U SRBIJI.

Osnovna delatnost ove renomirane domaćinske firme jeste TRGOVINA POLJOPRIVREDNIM MAŠINAMA I DELOVIMA kao i PRIMARNA POLJOPRIVREDNA PROIZVODNJA, SERVI-SIRANJE, SKLADIŠTENJE I TRGOVINA ŽITARICAMA I DRUGIM INDUSTRIJSKIM BILJEM te TRANSPORT I TRGO-VINA NAFTNIM DERIVATIMA.

Kako o svima nama najbolje govori naša prošlost i “ALMEX” ćemo predstaviti kroz godine značajne za njegovu poslovnu istoriju koja ujedno predstavlja i temelj i polazišnu tačku jednog budućeg razvoja na čijem dostizanju neumorno radi menaxment i zaposleni u ovoj kući.

Godine 1980. otpočela je trgovina poljoprivrednim proizvodi-ma, a 1981. godine prodat je prvi kombajn “ZMAJ”, a nedugo zatim i prvi traktor marke “IMT”. Prekretnicu u “ALMEX” –ovom poslovanju svakako je početak uspešne i sada već decenijske saradnje sa vrhunskom nemačkom firmom “CLAAS” koja je brojci od 140 predstavništva širom sveta pridodala i saradnju sa “ALMEX”-om.

Uspešna saradnja sa “CLAAS”-om bila je najbolja preporuka za uspotavljanje tesnih poslovnih i prijateljskih kontakata sa drugim eminentnim prozivođačima poljoprivrednih mašina iz cele Evrope kao što su italijanski “GASPARDO” i “MASCHIO”, nemački “HOLMER” i mnogi drugi. Danas ALMEX-ovu ponudu čine najsavremeniji: KOMBAJNI, SILAŽNI KOMBAJNI, POLJOPRIVREDNE MAŠINE ZELENE LINIJE, TRAKTORI, KOMBAJNI ZA VAĐENJE ŠEĆERNE REPE, TELESKOPSKI UTOVARIVAČI, SEJALICE, KULTIVATORI, GERMINATORI te REZERVNI DELOVI ZA ISTE.

Veoma razvijena “ALMEX”-ova prodajna mreža koju čine privredni subjekti locirani širom Srbije u potpunosti je spremna da na najbolji način zadovolji potrebe potrošača, koji u sve većem broju poklanjaju svoje poverenje “ALMEX”- u, a jedan od poslovnih planova jeste i dalji razvoj i širenje prodajne mreže na celu Srbiju, Crnu Goru, Republiku Srpsku i Makedoniju uz akcenat na specijalizaciju prodaje po tačno određenim oblastima.

Delatnost ovog privrednog društva obavlja se u poslovnoj zgradi, halama, radionicama i magacinu rezervnih delova koje odlikuje impozantna kvadratura i potpuna opremljenost najsavremenijim uređajima neophodnim za uspešno obavljanje ove zahtevne i odgovorne dužnosti čime je posao oko pedesetak zaposlenih u mnogome olakšan.

Ulaganje u marketing i adekvatno predstavljanje sopstvene ponude kroz redovno učešće na sajmovima, stručnim simpozijumima i stalna prisutnost na lokalnim medijima i manifestacijama, doprinosi da se što veći broj ljudi, potencijalnih klijenata upozna sa ovim porodičnim gigantom. No najbolja preporuka za “ALMEX” jeste svakako zahuktala mašina u banatskoj ravnici. Budite sigurni da je iz “ALMEX”- a. Banat i Srbija to zaslužuju!

 

ico MENADŽMENT

ALEKSA MIROSLAV
Vlasnik i gen. direktor

Aleksa Miroslav sa sinovima Srđanom i Milanom i suprugom Vesnom

[nazad]