internet media
 
Preduzeća i ustanove

ico ADRESA

Dr. Žarka Fogaraša 18
26000 Pančevo
Tel: 013 / 35 26 73
Faks: 013 / 34 32 78

Spisak ustanova i preduzeca

AD „MEGA – PROJEKT“

Spisak ustanova i preduzeca

PONOSNI NA SVOJIH RUKU DELA

Samo izabrani imaju tu sreću da ih njihova dela nadžive, da stoje kao svedok jednog prošlog vremena i kao garancija nastanka nekih novih dela, na ponos njihovih stvaralaca i radost onih za koje se stvara. Od 1979. god. AD „MEGA – PROJEKT“ ima tu privilegiju da gradi svoj grad i da život svojih sugrađana čini lepšim i lakšim.

Od svog osnivanja do danas, preduzeće je aktivno učestvovalo u izvođenju impozantnog broja građevinskih, i građevinsko - završnih radova, termotehničkih i elektro instalacija, vodovoda i kanalizacije kao i gasnih instalacija u stambenim, poslovnim i industrijskim objektima.

Zidari, stolari, limari, bravari i vodoinstalateri „MEGA PROJEKT“-a uz visoko obrazovan stručni i tehnički kadar svakoga dana stavljaju još po jednu ciglu u izgradnji moderne urbanističke istorije Pančeva.

Savremeno opremljene kancelarije, impozantan vozni park, najsavremenija kompjuterska oprema i oprema za mobilne komunikacije, garant su daljeg razvoja ovog preduzeća u svim segmentima njegove delatnosti, uključujući i projektovanje i inženjering kao sastavni deo organizacione strukture.

Dugogodišnje iskustvo na izgradnji i rekontrukciji objekata, upotpunjeno je i opremanjam objekata, izradom kancela-rijskog nameštaja i kuhinja, čime „MEGA PROJEKT“ zaokružuje svoju bogatu ponudu.

Deo impozantne referent liste čine izvedeni radovi u vrtićima, školama, bolnici,upravnim zgradama, zgradi Opštine kao i radovima za privatna lica na teritoriji Opština Pančevo, Opovo, Alibunar i Kovačica.

I zato je „MEGA PROJEKT“ ponosan na svojih ruku dela!

 

 

ico MENADŽMENT

SVETLANA MILIĆ
Diplomirani ekonomista
Direktor

Direktor: Svetlana Milić, dipl. ecc., rođena 24.01.1951 god. u Gornjem Milanovcu, od majke Georgine i oca Momčila. Diplomirala ekonomiju 1979. godine na Ekonomskom fakultetu u Beogradu – smer ekonomska politika i planiranje.
Prvo zaposlenje kao samostalni referent za plan i analize pronalazi u Građevinsko industrijskom kombinatu „Konstruktor“ a od 1997. godine je na mestu finansijskog direktora u Mega Projekt AD čime nastavlja porodičnu tradiciju rada u građevinarstvu. Udata, majka dvoje dece.

[nazad]