internet media
 
Preduzeća i ustanove

ico ADRESA

Karađorđeva 2 – 4, Pančevo
Direkcija
Tel / faks:
+381 13 313 490;
514 – 984
Prodaja
Tel / faks:
+ 381 13 333 640;
333 619
www.agroziv.co.yu

Spisak ustanova i preduzeca

KOMPANIJA "AGROŽIV"

Spisak ustanova i preduzeca

OD NJIVE DO TRPEZE
NAJBOLJE ZA PORODICU – AGROŽIV


Dostići i održati lidersku poziciju na domaćem tržištu i značajno učestvovati sa plasmanom proizvoda na stranom tržištu, cilj je koji je 01. oktobra 1992.god. pred sebe postavila ova savremena kompanija.

Danas, 14 godina kasnije, Kompanija Agroživ je vodeći proizvođač pilećeg mesa u našoj zemlji, ali i najveća mesna industrija sa potpuno razvijenim distributivnim lancem putem veleprodaje i sopstvene mreže maloprodajnih objekata.

Sistem koji čine 14 preduzeća predstavlja zatvoreni i zaokruženi proizvodno – tehnički lanac proizvodnje, a svi proizvodni pogoni rukoveđeni stručnim i visokoobrazovanim kadrom drže se svetskih standarda kvaliteta u svim segmentima poslovanja o čemu svedoči i kontinuirana saradnja sa DESETAK državnih instituta.

PROIZVODI KOMPANIJE:
-Pileće meso (gril obrada i konfekcionirano)
-Prerađevine od pilećeg mesa (punjena roba i dimljeni proizvodi)
-Svinjsko meso
-Prerađevine od svinjskog mesa (punjena roba i kačena roba)
-Juneće i ovčije meso
-MOM (mašinski otkošteno meso)
-Jednodnevni tovni pilići
-Priplodna jaja
-Svinje – tovljenici
-Junad i ovce
-Stočna hrana
-Pšenično brašno
-Pekarski proizvodi
-Jabuke, kruške, grožđe

Vizija poslovanja kompanije u budućem periodu svakako je zadržavanje dominantnog položaja na domaćem tržištu ali i unapređenje izvoza pilećeg mesa i prerađevina sa naglaskom na razvoju sopstvene robne marke koja je već izuzetno dobro pozicionirana i prepoznatljiva među domaćim i inostranim potrošačima.

RATARSTVO - odvija se u okviru 8 poljoprivrednih preduzeća na 10.500 ha obradive površine sa prosečnim godišnjim prinosom od oko 60.000 tona žitarica.
Kulture koje se najviše proizvode su; kukruz, pšenica, suncokret, soja i lucerka a u okviru sporednih delatnosti proizvode se jabuke i vinsko grožđe.

PROIZVODNJA STOČNE HRANE – obavlja se u 5 speci-jalizovanih fabrika koje dnevno proizvedu 650 tona visokokvalitetne hrane za životinje čija se analiza vrši u kompanijskim ali i eksternim državnim institucijama.

ŽIVINARSTVO – Roditeljsko jato hibrida “Hubbard” od 350.000 komada raspoređeno je u sedam generacija, od kojih se godišnje dobije 35.000.000 priplodnih jaja, a Kompanija ostvaruje i proizvodnju 25.000.000 jednodevnih brojlera godišnje.

Impozantne poslovne uspehe kompanija “AGROŽIV” ostvaruje i u oblasti SVINJOGOJSTVA, TOVA JUNADI, OVČARSTVA a za potrebe kompanije rade i dve klanice za proizvodnju i preradu živinskog mesa, opremljene najsavremenijom opremom kao i klanica krupne stoke.

Ovi osnovni podaci o kompaniji “AGROŽIV” kao i kontinuirano osvajanje ( počev od 1997.god.) najsjajnih odličja i medalja za kvalitet proizvoda, najbolja su preporuka da svoje poverenje poklonite “AGROŽIV-u”. Uzvratiće vam kvalitetom i ukusom koji se ne zaboravlja!


[nazad]